מטעמי בריאות
עמוד הבית אודות סדנאות בישול ארוחות גורמה אוכל מוכן אירועים מתכונים מתכון בהתאמה אישית צור קשר

עוגת קשיו - raw food

פורסם בתאריך 6.8.2011 ע"י יעל שראל

אוכל פרא – raw food  - או במילים אחרות אוכל לא מבושל ולא אפוי. מי שנתקל במזון הזה בחוות אלומות או במקום אחר – הרבה פעמים נבהל מהציוד הנלווה שדרוש כדי להמשיך לאכול את האוכל הזה.

הפעם אתן מתכון לעוגה שאפשר גם ללא מכשיר הייבוש (dehydrator   )

 

עוגת raw קשיו

 

קרסט

200 גר תמרים מגולענים יבשים

200 גר אגוזי מלך

 

מלית

200 גר קשיו

200 גר תמרים

200 גר בננה (אפשר להחליף בתפוחי עץ)

כף אבקת חרובים (אפשר קקאו או שוקו)

½ כף קינמון

½ כפית תמצית וניל

20 גר שמן קוקוס (שמן קוקוס מתקשה כמו חמאה) ואפשר גם בלי.

 

אופן ההכנה

לטחון את מרכיבי התחתית ולסדר על תבנית פאי לייבש במייבש מזון במידה הרצויה 3-5 שעות ואפשר גם לא לייבש ואז כדאי להקפיא את הבסיס במשך כשעה כדי שלא יתערבב עם המלית.

לטחון את כל חמרי המלית למחית ולשטח על התחתית  לקשט באגוזי מלך או פקאן ולהקפיא.

לחתוך לשם הגשה כשהעוגה קפואה (זה לא קשה) ואפשר לאכול קפוא או לא.

עוגת קשיו - raw food

מאמרים  |  סדנאות בישול | לקוחות ממליצים  | סדנאות בישול צמחוניות | סדנאות בישול טבעוניות | סדנאות בישול ללא סוכר | אוכל מוכן לחגים