כמו הצמחונים גם הטבעונים מוצאים עצמם
פעמים רבות נזונים מסלטים ומנות "תוספת" ועם הרבה פחות אפשרויות
מהצמחונים שכן הטבעונים נמנעים מביצים ומוצרי חלב שמהווים תחליף לבשר בהרבה מנות
צמחוניות "מסורתיות".
בסדנת הבישול הטבעוני אנו לומדים איך
ובמה אפשר להחליף ביצה בהרבה מהמתכונים, במה אפשר להחליף שמנת/חלב/יוגורט במתכונים
אחרים . כמו כן נחשפים ולומדים איך לעבוד עם חומרי גלם מתאימים כגון: סויה, סייטן,
ושילוב של דגן מלא עם קטנייה.
תפריט לדוגמה - סדנת בישול טבעונית
מנות פתיחה
קרקרים וממרחים
"חומוס" עדשים
פאטה טופו ועדשים
מנה ראשונה
ספרינגרול ויאטנאמי עם או בלי טופו/סייטן
סלט טאבולה מקינואה עשבי תיבול חמוציות ואגוזים
מנה עיקרית
דליבורגר מאזוקי ואורז מלא
רטטוי ירקות ואזוקי
מג'אדרה מאורז מלא עם מאש
סלט סלק וגזר/בטטה טרי
לסיום
עוגת raw קשיו בננה
קפה /תה