מטעמי בריאות
עמוד הבית אודות סדנאות בישול ארוחות גורמה אוכל מוכן אירועים מתכונים מתכון בהתאמה אישית צור קשר

פירה בטטה

פורסם בתאריך 1.4.2014 ע"י יעל שראל
מצרכים

כ-2-3 בטטות (תלוי בגודל ובכמות שרוצים להכין)
מלח
פלפל
אגוז מוסקט
1-2 כפות שמן זית


אופן ההכנה

לקלף ולחתוך את הבטטות לקוביות בינוניות או קטנות (אם רוצים שיהיה מהר)
כשנעשה רך, לסנן להחזיר לסיר, לחמם מעט עד שמפסיק להוציא אדים.
לטחון עם בלנדר מוט, להוסיף תבלינים ושמן זית.


להגשה אישית אפשר לשים ברינג שכבות לפי צבעים.
להגשה למרכז השולחן אפשר על כלי הגשה לסדר את המחיות אחת ליד השנייה (מתקבל מאוד יפה)
פירה בטטה

מאמרים  |  סדנאות בישול | לקוחות ממליצים  | סדנאות בישול צמחוניות | סדנאות בישול טבעוניות | סדנאות בישול ללא סוכר | אוכל מוכן לחגים