מטעמי בריאות
עמוד הבית אודות סדנאות בישול ארוחות גורמה אוכל מוכן אירועים מתכונים מתכון בהתאמה אישית צור קשר

סלט גזר ועירית

פורסם בתאריך 6.6.2013 ע"י יעל שראל

והנה מתכון סלט לימים החמים שבאים עלינו, שבהם כמעט רק מעבד המזון יעבוד, ושיצבע את השולחן בצבעים מרהיבים (תזהרו שלא יצבע את המפה).
סלט טעים ואפילו משתבח כשהוא עומד עם הרוטב כשעה לפני ההגשה, ובהחלט טעים גם יום אחרי!

מצרכים

5 גזרים חתוכים לגפרורים (אפשר במעבד מזון בפומפיה גסה)

1/3 צרור עירית חתוך באורך כ-3 ס"מ (אפשר לגזור עם מספריים)


לרוטב

½ כוס שמן קנולה (אני משתמשת בכבישה קרה)

¼ כוס חומץ תפוחים

2 שיני שום כתוש

1 כף סוכר חום

מלח ופלפל

 

אופן ההכנה

לנער בצנצנת את חומרי הרוטב ולצקת על הסלט.

סלט גזר ועירית

מאמרים  |  סדנאות בישול | לקוחות ממליצים  | סדנאות בישול צמחוניות | סדנאות בישול טבעוניות | סדנאות בישול ללא סוכר | אוכל מוכן לחגים