מטעמי בריאות
עמוד הבית אודות סדנאות בישול ארוחות גורמה אוכל מוכן אירועים מתכונים מתכון בהתאמה אישית צור קשר

סדנאות בישול ללא גלוטן

הימנעות מגלוטן הפכה לנושא הנישא בפי כל לאחרונה. בין האנשים המתעניינים בנושא מצויים חולי הצליאק שרגישים באופן קיצוני להמצאות גלוטן אך גם אנשים רבים שמגלים שיש להם אי סבילות ברמה זו או אחרת לגלוטן או בחרו להימנע מגלוטן בהצטרפותם ל"דיאטות" שונות.

רבים מחולי הצליאק הפכו כבר למומחים בהכנת אוכל שמתאים עבורם והם ממשיכים ללמוד אחד מהשני בפורמים ובכל דרך אפשרית.

במטעמי בריאות אנו מתאימים סדנאות אישיות לפי הרמה של המעוניין החל מחשיפה ראשונית לחומרי גלם שמחליפים את הקמחים המנועים ועד לאפייה של מנות רבות ללא גלוטן.




  תפריט לדוגמא - סדנת בישול ללא גלוטן

 

מנות פתיחה

קרקרים וממרחים

"חומוס" עדשים

הבה נשחק עם טחינה

 

מנה ראשונה

מאפים אישיים

סלט טאבולה קינואה עם חמוציות ואגוזים

 

מנה עיקרית

מוקפץ אסיאתי עם איטריות שונות עם עוף/טופו

ספרינג רול ויאטנאמי

סלט ירוק עם פרי עונתי

 

לסיום

עוגיות שקדים

והפעם שחיתות: פונדאט שוקולד

קפה /תה





מאמרים  |  סדנאות בישול | לקוחות ממליצים  | סדנאות בישול צמחוניות | סדנאות בישול טבעוניות | סדנאות בישול ללא סוכר | אוכל מוכן לחגים